Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cecilia

Telefoonnummer : +86 18922170847

WhatsApp : +8618922170847

Free call

Wat is een IGBT-Schokdempercondensator?

December 30, 2020

Laatste bedrijfscasus over Wat is een IGBT-Schokdempercondensator?

Wat is een IGBT-Schokdempercondensator?

 

Een schokdempercondensator is een condensator die met een groot-huidige omschakelingsknoop voor het verminderen van de parasitische inductantie van elektrische bedrading wordt verbonden. De parasitische inductantie veroorzaakt grote schommelingen bij uitschakelt (wanneer de stroom) wordt geblokkeerd, en indien dergelijke schommelingen componentenclassificaties overschrijden, zijn er zorgen in het slechtste geval van voortvloeiende mislukking.

 

De condensatoren kunnen essentieel rit-door (of steunen) energie verstrekken of rimpeling en lawaai in macht-omzetting kringen verlichten. Het kiezen van het juiste type kan grootte, de kosten, en de prestaties van een systeem diep beïnvloeden de totale.

 

In een notedop IGBT. IGBT is ook een eind (poort, collector, en zender) volledig-gecontroleerde schakelaar drie. Zijn poort/controlesignaal vindt tussen de poort en de zender plaats, en zijn schakelaarterminals zijn het afvoerkanaal en de zender.

 

IGBT combineert eenvoudige die poort-aandrijving de kenmerken in MOSFET worden gevonden met het high-current en laag-verzadiging-voltagevermogen van een bipolaire transistor. Het doet dit door een geïsoleerde het effect van het poortgebied transistor voor de controleinput, en een bipolaire machtstransistor als schakelaar te gebruiken.

 

IGBT wordt speciaal ontworpen om snel aan te zetten en van. In feite, wordt zijn frequentie van de impulsherhaling eigenlijk in de ultrasone waaier. Dit unieke vermogen is waarom IGBTs vaak met versterkers wordt gebruikt om complexe golfvormen met de modulatie van de impulsbreedte en low-pass filters samen te stellen. Zij worden ook gebruikt om grote machtsimpulsen op gebieden zoals deeltje en plasmafysica te produceren, en een rol in moderne toestellen als elektrische auto's, treinen, veranderlijk-snelheidsijskasten, airconditioners, en meer gevestigd.

 

Huayu heeft een verscheidenheid van filmcondensatoren – met inbegrip van de C3-reeks – ontworpen specifiek IGBT-toepassingen die met lange levensuur onder extreme exploitatievoorwaarden vereisen. De douaneontwerpen zijn ook beschikbaar.

  laatste bedrijfscasus over Wat is een IGBT-Schokdempercondensator?  0laatste bedrijfscasus over Wat is een IGBT-Schokdempercondensator?  1laatste bedrijfscasus over Wat is een IGBT-Schokdempercondensator?  2

Voor meer informatie over onze producten, te bezoeken gelieve onze website https://www.gdhy.com.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

hy010@gdhy.com
+8618922170847
gdhy18922170847
+86 18922170847
+86 18922170847