Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Cecilia

Telefoonnummer : +86 18922170847

WhatsApp : +8618922170847

Free call

Wat X2-Condensator is

August 20, 2020

Laatste bedrijfscasus over Wat X2-Condensator is

Wat X2-veiligheidscondensator is

 

Er zijn twee belangrijke types van van de interferentie-afschaffing/AC de veiligheidscondensatoren lijnfilter; namelijk, type X en type Y. Het doel van deze condensatoren is radiofrequentieinterferentie te verminderen en veiligheid van schok en brand te verzekeren. Naast het helpen om lawaaiinterferentie te blokkeren van wordt ontvangen, worden zij ook gebruikt in elektroapparaten en toestellen helpen lawaaiinterferentie worden gestuurd verhinderen. Hieronder is een schema van een moderne dag „de kring van de lijnfilter“ die de veiligheidscondensator C1 en C2 toont. De condensator C1 zou een type X „over de lijn“ condensator zijn en twee C2s zouden type Y „lijn zijn om“ veiligheidscondensatoren aan de grond te zetten.

 

laatste bedrijfscasus over Wat X2-Condensator is  0

 

 

Klasse X wordt condensatoren gebruikt in „over-de-lijn“ toepassingen waar hun mislukking niet zou leiden tot elektrische schok. Klasse X wordt veiligheidskappen tussen de „levende“ draden gebruikt die de inkomende AC stroom dragen. In deze positie, zou een condensatormislukking geen elektroschokgevaren, eerder, een „moeten veroorzaken between-the-lines“ condensatormislukking zou veroorzaken gewoonlijk een zekering of een stroomonderbreker om te openen. De klasseny condensatoren worden gebruikt in „lijn-aan-grond“ (lijnomleiding) toepassingen waar hun mislukking tot elektrische schok kon leiden als een juiste grondverbinding werd verloren. De mislukking van „lijn-aan-grond“ een condensator zou geen vuurkoord openen. Met andere woorden, kon de mislukking van een condensator van de lijnomleiding tot een 120 volt „heet“ chassis leiden dat u een potentieel fatale schok kon geven.

 

De meeste veiligheidscondensatoren hebben voltageclassificaties van 250 VAC en kunnen in kringen tot 250 VAC worden gebruikt. Met een 250V kan het voltage die de condensatoren schatten gebruikt in de V.S. en Canada waar het typische huishoudenvoltage 110-120 VAC evenals in Europa, Australië en andere landen is waar 240 volts wordt gebruikt.

 

De veiligheidscondensatoren worden gegroepeerd in een aantal verschillende klassen. Voor X-Type condensatoren is er klasse X1, X2 en X3. Voor y-Type condensatoren is er klasse Y1, Y2, Y3 en Y4.Of de bovengenoemde condensatoren, is het type X2 en Y2 populairst en het type die u waarschijnlijk zult willen gebruiken. X2 en Y2-de veiligheidscondensatoren worden gebruikt in toestellen die in de gewone afzet。 van de huishoudenmuur stoppenDe typey condensator zal u meer geld kosten en kan moeilijker zijn om wegens hun grotere grootte te installeren.

 

Huayu heeft een waaier van krachtige condensatoren mkp-X2 voor afschaffing van de machts de electronmagnetic interferentie geïntroduceerd. Volgens de X2-reeks, breidt de capacitieve weerstandswaaier zich van 0.001μF uit tot 1μF. Zelfs in de ruwe milieuomstandigheden, wordt de X2-condensator gekenmerkt door een stabiele condensator, zoals die door de vochtige hittetest blijk van wordt gegeven van. De maximum werkende temperatuur van de module is 100 °C.

 

De Huayux2 condensatoren zijn verklaarde UL en VDE. Zowel zijn het buitenomhulsel als het epoxy verzegelende materiaal volgzame UL 94V-0.

Deze condensatoren zijn bijzonder passend voor toepassingen waar het huidige vermogen kritieke en condensatorvoedingen is. Het zou in Input en outputfilters, photovoltaic omschakelaars, condensatorvoedingen kunnen worden gebruikt. Weersta hoog huidig vermogen wat stabiele capacitieve weerstand zelfs in de ruwe milieuomstandigheden verzekeren.

 

laatste bedrijfscasus over Wat X2-Condensator is  1

 

Voor meer informatie over onze producten, te bezoeken gelieve onze website https://www.gdhy.com.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

hy010@gdhy.com
+8618922170847
gdhy18922170847
+86 18922170847
+86 18922170847